Jaluzele plisate si Rulouri exterioare de la ActualArt

Jaluzele plisate si Rulouri exterioare de la ActualArt

Publicat de

în

Când vine vorba de crearea unui mediu confortabil în casa ta, trebuie luați în considerare mai mulți factori. Cateva elemente esențiale care merită privite sunt rulourile exterioare si jaluzele pliste pe care alegeți să le instalați. Deși pot părea un detaliu minor, rulourile exterioare si jaluzele plisate pot avea un impact semnificativ asupra atmosferei casei tale, făcând-o să se simtă mai primitoare, armonioasă și confortabilă.

De la selectarea mobilierului potrivit, sistemele de control al temperaturii și corpurile de iluminat, fiecare element contează pentru a vă asigura că aveți un spațiu optim de locuit. Rulourile exterioare si jaluzele plisate oferă o estetică atractivă casei dumneavoastră, în timp ce joacă un rol semnificativ în eficiența energetică și iluminat. Aceste jaluzele fie ele exterioare sau interioare oferă securitate și intimitate sporite, zgomot exterior minim și protecție împotriva condițiilor meteorologice dure.

În concluzie, rulourile exterioare si jaluzele plisate sunt o alegere excelentă pentru oricine dorește să creeze un spațiu confortabil, sigur și primitor în casa lor. Deci, de ce să nu faceti o prioritate si din aceste produse?

Jaluzele plisate

Jaluzelele plisate sunt un produs ce pot inlocui roletele textile,perdele, draperiile storurile romane cu mare succes.

Profilele de actionare sunt subțiri si ajuta jaluzelele plisate să se miște în sus și în jos ,oferind un aspect îngrijit și discret.

Un mare avantaj al acestor produse este faptul ca nu ies din decartamentul ferestrei. Permit deschiderea ferestrei in totalitate chiar si acolo unde glafurile nu ne ofera prea mult spatiu.

Avem o varietate larga de materiale cu diferite culori.

Profilele noastre de glisare au un sistem cu magnet ce le face sa fie foarte durabile si totodata oferind o actionare foarte usoara.

Culoarea profilelor poate fi: alb , maro, griantracit dar in imitatii de lemn.

Rulouri exterioare din aluminiu

Rulourile exterioare sunt o solutie moderna si estetica pentru orice proprietar. Care cauta sa imbunatateasca protectia si confortul termic si fonetic al casei sale, indiferent de sezon.

Pentru a-si satisface clientii, compania noastra ofera doua optiuni de materiale pentru rulouri: aluminiul si PVC-ul. In plus, lamelele rulourilor din aluminiu sunt umplute cu spuma poliuretanica, reducand astfel pierderile de caldura si zgomotul din exterior.

Suntem mandri sa spunem ca produsele noastre sunt personalizabile in functie de fiecare proiect in parte, oferind o varietate de culori si dimensiuni, astfel incat sa ne potrivim perfect nevoilor clientilor nostri.

Mai mult, oferim o gama larga de rulouri exterioare din aluminiu aplicate care pot fi montate odata cu termopanele sau ulterior. Acestea pot fi actionate manual sau electric,

Pe langa rulourile aplicate avem si rulouri suprapuse ce se monteaza odata cu tamplaria. Si acestea pot si electrice sau manuale.

Contact : 0761009309

Emil:[email protected]

Distribuie articol

Caută in site


Categorii articole