Optimizare SEO on page, cum sa integrezi cuvintele cheie what does SEO mean 1

Optimizare SEO on page, cum sa integrezi cuvintele cheie

Publicat de

în

,

Cuvintele cheie, sunt in opinia specialistilor in servicii SEO fundamentale in modul de functionare a cautarilor, pentru ca de acestea depind si raspunsurile la interogarile  facute. Un site bine optimizat cu cuvinte cheie relevante este mai bine clasat fata de celelalte, pentru ca ofera motoarelor de cautare informatii  relevante care sunt culese si directionate mai rapid.

Secretele optimizarii corecte stau in folosirea de cuvinte cheie adecvate, in ton cu specificul site-ului si subiectele trate. Specialistii atrag atentia ca utilizarea excesiva a cuvintelor cheie si folosirea acestora necorespunzator atrage penalizari din partea Google.

 Reguli de Optimizare on page

Cei ce ofera servicii SEO au descoperit, in urma analizelor riguroase, o serie de elemente agreate de Google, care fac site-ul mai usor de citit si care ajuta in procesul de rankare si clasare.

Recomandarile acestora cu privire la utilizarea cuvintelor cheie sunt folosirea expresie cheie cel putin odata  in tag-ul titlu; pentru a ranka este important sa se pastreze forma expresiei cheie cat mai apropiata ca forma cu cea de la inceputul tag-ului; se recomanda ca in corpul articolului/textului sa se foloseasca variatii ale cuvantului cheie.

Specialistii sunt de parere ca expresia cheie trebuie introdusa si in atributul ALT al imaginilor din pagina, astfel se maresc optiunile de cautare si cuvantul cheie devine relevant pentru cautarile pe imagini. Cuvantul cheie folosit trebuie sa apara si in adresa URL si sa fie utilizat cel putin odata in meta descriere.

Optimizarea SEO si adresele URL

Google  considera adresele URL ca fiind elemente relevante de cautare pe web, si asta  pentru ca apar in locatii importante.

Conform analistilor pot avea impact major asupra traficului generat prin intermediul Google, pot detine informatii importante pentru cautatori si pot aduce beneficii daca cuvintele cheie sunt integrate corect.

Optimizarea SEO si Tag-ul title

Titlul unei pagini ofera informatii precise cu privire intregul continut, deci trebuie sa fie concis si relevant. Conform specialistilor este critic pentru impresia utilizatorilor ca titlul sa fie atractiv dar in acelasi timp simplu si relevant.

Si pentru ca Google considera etichetele de tip titlu o parte importanta in procesul de optimizare, utilizarea acestora nu face decat sa aduca beneficii: pagini mai rapid indexate si mai vizibile pentru vizitatorii interesati.

Un aspect care a atras atentia specialistilor care ofera servicii SEO, tine de lungimea titlului, pentru cea mai buna indexare titlul trebuie sa detina circa 50-60 de caractere.Totusi cuvintele cheie cu etichete bine integrate mai lungi, sunt bine vazute si nu sunt penalizate de Google. Pentru a creste eficienta SEO este important ca cuvintele cheie sa fie introduse in titlu cat mai in fata.

Specialistii care ofera servicii SEO au observat ca titlurile cu impact emotional puternic sunt cele descriptive si simplu de citit. Acestea atrag mai multi vizitatori, pe care ii fidelizeaza si ii conving sa revina.

Optimizarea SEO – Meta descrieri

Meta descrierile sunt importante pentru ca ofera informatii importante cu privire la continutul paganilor. Acestea ajuta in clasarea unui site, insa sunt importante si pentru ca ofera vizitatorilor informatii  esentiale care ii indeamna pe vizitatori sa acceseze paginile.

Conform specialistilor care ofera servicii SEO, meta descrierile ideale au aproximativ 160 de caractere sunt simple, concise si au cel putin un cuvant cheie relevant.

Distribuie articol

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută in site


Categorii articole