Cum sa aveti succes named

Cum sa aveti succes

Publicat de

în

Cu fiecare zi care trece, bara de excelenta devine mai mare. Sunt inovatii noi, cineva mai infocat si mai talentat intrati pe piata si conditiile externe se schimba in jurul vostru. Ceea ce a fost destul de bun ieri nu mai este astazi. Sporturile profesionale reprezinta un exemplu stralucitor al acestui fenomen. Se pare ca noi inregistrari mondiale sunt stabilite la stanga si la dreapta.

Daca doriti sa reusiti si sa va mentineti nivelul de succes pe termen lung, nu va puteti bucura de nivelul dvs. actual de competenta intr-o anumita zona. Trebuie sa continuati sa cresteti, sa va imbunatatiti si sa evoluati.

Vestea buna este ca exista cateva strategii pe care le puteti pune in aplicare pentru a va ajuta sa va imbunatatiti performanta si sa atingeti excelenta. Iar aceste strategii sunt sustinute de stiinta.

1. Concentrati-va pe tehnica

Tehnica mai buna provine dintr-o concentrare intensa asupra stapanirii fundamentelor – atat de mult incat excelenta devine un obicei. Pentru a incepe, concentrati-va asupra perfectionarii unei mici zone a unei sarcini pe care o faceti pentru imbunatatire. Odata ce ati stapanit acea zona, alegeti o alta abilitate mica, dar conectata, pentru a practica in mod deliberat.

Sa presupunem ca obiectivul dvs. este de a deveni un public speaker mai bun. Puteti lucra la modul de a furniza deschideri de angajare. Dupa ce deschideti mastering-ul, puteti trece la utilizarea eficienta a imaginilor, urmand sa lucrati la abilitatea dvs. de a scrie povestiri si asa mai departe.

Stapanirea progresiva a elementelor individuale mici se va complica de-a lungul timpului pentru a va ajuta sa faceti performante la un nivel mai inalt.

2. Alegeti motivatiile potrivite

In general, majoritatea dintre noi fac o sarcina speciala pentru a obtine un rezultat final. Asta ar putea fi castigarea unui premiu, atragerea unui client major, obtinerea unei promovari ravnite.

Performanta de varf, totusi, este alimentata de motivatii mai mici. Cand va straduiti sa atingeti un obiectiv mare, pot trece perioade lungi intre fiecare experienta de varf de-a lungul drumului. Pentru a ramane suficient de motivat zi de zi, trebuie sa gasiti bucurie in victorii mai mici.

Aceste motivatii mai mici ar putea fi senzatia de euforie pe care o simti dupa ce ati terminat un antrenament, un articol nou sau interactionand zilnic cu clientii dragi. Lucrurile mici vor pastra spiritele voastre ridicate si va vor mentine motivat, mai ales cand victoriile mari sunt putine si foarte indepartate.

3. Pastrati acelasi respect pentru fiecare munca

Nimeni nu vrea sa faca pauza mare si apoi sa cada prada sarcinilor. Lucrati prea mult pentru a nu valorifica marile oportunitati care vin in calea voastra. Aceasta inseamna ca trebuie sa abordati fiecare sarcina in acelasi mod. Aceasta este singura modalitate de a produce rezultate previzibile indiferent de circumstante.

In practica, aceasta inseamna ceva de genul pregatirii pentru un discurs in fata a 10.000 de oameni in acelasi mod in care va pregatiti pentru un grup de 10. Mentinerea aceluiasi gand va ajuta sa va concentrati eforturile pe tehnica potrivita si pe elementele individuale pe care le-ati lucrat atat de greu sa le insufletiti in timpul practicii voastre deliberate.

Distribuie articol

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută in site


Categorii articole