Gardul, elementul principal care ofera intimitate, siguranta si estetica semmelrock rivago gard featured3 1

Gardul, elementul principal care ofera intimitate, siguranta si estetica

Publicat de

în

Stilul arhitectural modern este unul extrem de apreciat mai ales atunci cand vorbim despre amenajari exterioare datorita faptului ca acesta se caracterizeaza prin simplitate, linii drepte si culori monocrome.

Amenajarea curtii sau a gradinii este un proces destul de complex daca avem in vedere faptul ca este necesar sa luam o serie de decizii, care mai de care mai importante. Dificultatea acestor alegeri reiese si din faptul ca trebuie luate pe termen lung avand in vedere ca, spre exemplu, un gard sau un pavaj reprezinta investitii pe care le facem aproape pe viata.

Unul dintre elementele principale din exteriorul casei este desigur gardul, element menit sa ne ofere intimitate, un plus de siguranta si de ce nu sa aduca si putina estetica locuintelor noastre. Importanta gardului am putea spune ca este una de incontestat avand in vedere ca este primul element cu care intram in contact inainte de a pasi in intimitatea unei locuinte.

Daca in trecut alegerea gardurlui potrivit era o sarcina relativ usoara, in prezent, lucrurile au devenit ceva mai dificile in sensul ca avem la dispozitie numeroase tipuri de garduri pentru care putem opta.

Cu toate acestea insa, astazi avem posibilitatea de a ne alege modelele de garduri prin intermediul unui magazin online, astfel ca putem scuti mult timp si deplasari pe aceasta cale.

De ce este insa atat de important sa acordam o atentie deosebita gardului atunci cand il alegem si la ce anume trebuie sa fim atenti?

Gardul este un element menit sa iti ofere intimitate.

Nu ne putem ascunde de realitate si de lumea inconjuratoare, insa acest lucru nu inseamna ca nu putem pune niste „bariere”intre spatiul nostru privat si lumea exterioara. Intr-un fel sau altul, cu totii simtim nevoia de a avea spatiul nostru intim.

Gardul reprezinta in contextul dat de departe cea mai buna solutie la care putem recurge atunci cand simtim nevoia de a trai in lumea noastra proprie.

Gardul este primul element cu care intram in contact.

De foarte multe ori gardul este considerat o parte importanta din identitatea de ansamblu a unei locuinte si daca stam sa cugetam putin la acest aspect cu siguranta acest lucru nu este deloc departe de realitate.

Identitatea unei locuinte sau altfel spus imaginea acesteia de ansamblu este influentata in mod direct si de estetica gardului pe care il alegem. In plus, gardul este primul element cu care intram in contact atunci cand pasim in proximitatea unei locuinte, astfel ca o alegere nepotrivita poate compromite in totalitate imaginea unei locuinte.

Gardul este componenta care ne face sa ne simtim in siguranta.

O locuinta este acel loc in care ne simtim mereu in siguranta si in care ne putem regasi linistea in orice moment. Gardul este unul dintre acele componente care reusesc sa ne ofere nu doar intimitate, ci si o parte din acel sentiment ca mereu suntem in siguranta atunci cand ne aflam in proximitatea locuintei.

Asadar alege un gard cu un aport estetic cat mai deosebit, care sa iti ofere toata intimitatea si siguranta de care ai nevoie.

Distribuie articol

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută in site


Categorii articole