Inelul de logodna – Cum il alegem pe cel mai special?

Inelul de logodna – Cum il alegem pe cel mai special?

Publicat de

în

, ,

Logodna nu este un moment oarecare ci am putea spune chiar ca el reprezinta unul dintre punctele cheie ale unei vieti de cuplu avand in vedere ca acesta marcheaza primul pas inspre formarea unei legaturi si mai stranse intre doi parteneri.

Clipa mult asteptata este calculata si pregatita pana la cele mai mici detalii avand in vedere ca acesta trebuie sa ramana un moment pe care sa il imortalizam ca fiind unul de neuitat. Un simbol important al logodnei este fara doar si poate inelul, care trebuie sa bifeze simultan atat bugetul viitoului mire, precum si pretentiile viitoarei mirese. In teorie lucrurile par intotdeauna mult mai simple decat in practica si realitatea dovedeste acest lucru de fiecare data.

Gasirea unui inel de logodna perfect este un capitol care adesea genereaza adevarate batai de cap barbatilor, care se vad pusi in situatia de a alege un model de inel din le disponibile prin magazinele de profil.

Inelul de logodna trebuie in mod cert sa fie unul cat mai special daca tine mcont de faptul ca vorbim despre un moment memorabil din viata unui cuplu care urmeaza sa isi uneasca destinele.

Desi vorbim astazi despre o diversitate destul de mare de inele de logodna, cert este faptul ca pana si magazinele online ne intampina astazi cu portofolii din ce in ce mai generoase cu inele de logodna deosebite.

La ce ar trebui insa barbatii sa fie atenti atunci cand doresc sa aleaga inelul de logodna perfect pentru jumatatea lor?

Mare atentie la masura.

Inainte de a achizitiona un inel de logodna, unul dintre lucrurile pe care nu ar trebui sa le treci sub nicio forma cu vederea este masura inelului.

Masurile unui inel difera destul de mult in functie de model, fapt pentru care va fi necesar sa gasesti metoda perfecta prin care sa iei masura perfecta a degetului partenerei, astfel incat inelul de logodna pe care il vei achizitiona sa se potriveasca perfect.

Modelul inelului.

Inelele de logodna se regasesc intr-o diversitate atat de mare incat depasesc orice imaginatie. In general insa, inelele de logodna cu pietricele pretioase sau semipretioase sunt de departe unele dintre cele mai indragite si mai cautate.

Desigur insa, modelul ales ar trebui sa respecte simultan si exigentele impuse de viitoarea mireasa, astfel ca daca ii cunosti gusturile, cu siguranta alegerea inelului de logodna potrivita nu va reprezenta o mare provocare pentru tine.

Alege momentul perfect sa il oferi.

Oferirea inelului de logodna marcheaza practic cererea in casatorie, un punct de asemenea foarte important in constuirea unei vieti de familie.

Oferirea inelului si cererea in casatorie sunt aspecte care ar trebui sa te indemne sa cauti acel moment perfect prin care sa o surprinzi cat mai placut atunci cand faci un astfel de gest.

O cina romantica sau vizitarea unui loc cu o simbolistica importanta pentru viata voastra de cuplu reprezinta fara doar si poate doua idei interesante in care oferirea acestui dar este mai mult decat oportuna.

Distribuie articol

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută in site


Categorii articole