Cum sa va imbunatatiti performanta la locul de munca munca

Cum sa va imbunatatiti performanta la locul de munca

Publicat de

în

Poate pur si simplu doriti sa va imbunatatiti performantele astfel incat sa puteti fi cel mai bun angajat sau este posibil sa aveti nevoie sa le imbunatatiti inainte de a va pierde locul de munca.

S-ar putea insa sa va intrebati ce puteti face pentru a creste productivitatea si pentru a va imbunatati munca. Iti poti imbunatati performantele jobului daca incepi sa faci imbunatatiri chiar de astazi, sa iti evaluezi performanta si sa tii pasul cu acestea in timp.

Incepe de astazi

Organizeaza-te. Fiind omul potrivit la locul potrivit, cu materialele de care ai nevoie reprezinta o mare parte adevarata latura a unui angajat bun. A te organiza te va ajuta mult in imbunatatirea performantei jobului.

Utilizati un calendar, agenda, planificator sau alt sistem pentru a urmari intalnirile si alte date importante. Consultati-o adesea, pentru a indeplini toate sarcinile.

Imbunatatiti abilitatile de gestionare a timpului

Lipsa termenelor limita, intarzierea la intalniri sau intarzierea de a lucra in mod regulat poate avea un impact negativ asupra performantei locului de munca.

Deci, imbunatatiti performanta la locul de munca prin imbunatatirea modului in care va folositi timpul.

Oferiti-va timp suficient pentru a efectua totul la minut in fiecare zi. Luati-va ca timp cu o mica marja de eroare atunci cand plecati spre job, deoarece nu puteti afla din timp ce ar putea sa se intample pe drum ca sa va faca sa intarziati.

Utilizati cronometrele, alertele si alarmele pentru a va aminti de limitele de timp, de termenii limita si de evenimentele importante viitoare.

Cand completati rapoartele si alte rezultate, ganditi-va la cat timp este necesar pentru a le termina.

Setati termeni limita

Oferirea de termeni pentru intalniri va va ajuta cu gestionarea si organizarea timpului. Asadar, imbunatatiti performanta locului de munca prin crearea unor termeni limita pentru sarcini si rezultate.

Daca sarcina are un termen real, stabiliti-l pentru dvs., care este cu o zi inainte de termenul real.

Acest lucru va va oferi timp in cazul in care sunt necesare modificari sau corectii in ultimul minut.

Setati mementouri si check-in-uri pentru termenii limita, astfel incat sa puteti ramane pe pista cu intalnirea cu acestia.

Invatati sa ascultati in mod activ

Acordarea atentiei detaliilor instructiunilor, indicatiilor, actualizarilor etc. va poate ajuta sa va imbunatatiti relatiile la locul de munca, dar si performantele. Asa ca invatati sa va concentrati asupra intelegerii si procesarii a ceea ce vi se spune.

Luati notite si puneti intrebari pentru a va asigura ca intelegeti totul.

Cand este posibil, eliminati orice distragere a atentiei, astfel incat sa va puteti concentra pe ascultare. Inchide-ti dispozitivele electronice si acordati atentie totala vorbitorului.

Exista multe alte proceduri pe care le puteti pune in practica, dar cel mai important lucru este sa fiti cat mai organizat, astfel incat sa fiti multumit atat dvs. cat si angajatorul.

Distribuie articol

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută in site


Categorii articole