tabla zincata

Beneficiaza ACUM de tabla zincata si de avantajele sale!

Publicat de

în

Tabla zincata este un material metalic de grosime relativ mica si cu o suprafata intinsa, utilizat in proiecte de constructii variate. Denumirea sa rezida in faptul ca materialul de baza, otelul, este trecut printr-un proces de zincare, respectiv de aplicare a unui strat de zinc, ce poate varia in grosime. Acest strat indeplineste, in special, un rol de protectie, insa ajuta si la aspectul general al materialului.
tabla zincata

Cum se produce zincarea acestui material metalic?

Cele doua procese prin care acestui material ii este adaugat stratul protector din zinc, pot fi ori procesul de galvanizare, ori cel de zincare la cald.
Procesul de galvanizare contribuie din plin la un rezultat final mult mai potrivit pentru utilizari in cazul aplicatiilor in care tabla zincata are o parte vizibila (piese pentru aparatura electrocasnica), in timp ce zincarea la cald permite si lucrul pe profile de mari dimensiuni.

Care sunt avantajele pe care le are tabla zincata?

Ca urmare a aplicarii stratului de zinc, tabla zincata capata o serie de atribute ce o ridica in lista materialelor de constructie cele mai apreciate:

  1. Rezistenta la coroziune – aceasta este principala trasatura ce aduce un real beneficiu utilizatorilor, intrucat stratul de zinc protejeaza impotriva coroziunii;
  2. Durabilitate – stratul de zinc ofera un strat suplimentar de protectie pentru materialul de baza si creste grosimea unei bucati de tabla zincata, astfel ca rezistenta in timp a materialului este cu mult sporita;
  3. Eficienta din punct de vedere al costurilor – in ciuda faptului ca tabla zincata este un material extrem de calitativ, costurile de achizitie ale acestuia nu sunt unele care sa puna probleme niciunui constructor. Astfel, oricine se poate bucura de efectele benefice ale materialului, la cele mai mici preturi;
  4. Rezistenta la intemperii – tabla zincata are o excelenta rezistenta la actiunea factorilor externi, tot multumita stratului protector de zinc.

Unde se utilizeaza acest material metalic?

Are diverse utilizari, fiind astfel un material foarte versatil, fiind astfel in topul listei specialistilor in constructii:

  • Constructii – oblon, copertina, usa, perete separator, acoperisur, parapete;
  • Masini – usa, aripa, plafon, capota;
  • Electrocasnice – masina de spalat, frigider, aragaz, aer conditionat, ventilatorcuptor cu microunde;
  • Alte utilizari – panouri electrice, carcase metalice.

Comanda acum tabla zincata la cel mai bun pret de la Mesteru Manole

Pentru a vedea toata gama de produse disponibile online, accesati site-ul de la Mesteru Manole. Pentru o comanda rapida, poti comanda rapid pe site prin optiunea existenta. Sau exista optiunea de comenzi prin e-mail la adresa: [email protected] si prin telefon la numerele: 0741 238 406 | 0746 205 195 | 0752 600 608.

Distribuie articol

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută in site


Categorii articole