SISTEMUL DE FAȚATE VENTILATE, O ALEGERE DURABILĂ

Publicat de

în

În zilele noastre, există o cerere din ce în ce mai mare pentru clădirile verzi pentru birouri și zone rezidentiale. Impinși de acest interes, fațadele ventilate dezvoltă progrese tehnice pentru a realiza economii de energie. De asemenea, cunoscute sub numele de fațade , acest sistem de construcție este utilizat pe tot globul de către arhitecții care caută o protecție suplimentară pentru pereții exteriori ai clădirilor lor.

SISTEMUL DE FAȚATE VENTILATE, O ALEGERE DURABILĂ 015190 q6b9163 nbpd

Fațadele ventilate reprezintă o soluție eficienta in randul materialelor de constructii  pe scară largă, atât în ​​clădirile noi, cât și în renovarea clădirilor vechi. Pentru a respecta toate cerințele așteptate de ingineri si arhitecti, dar si  cerute de toate reglementările tehnice ale clădirilor, fațadele ventilate trebuie să fie impermeabile și să aibă o izolație optimă.

Fațada ventilată protejeaza zidurile structurale ale clădirii de condițiile meteorologice. Astfel, peretii ventilati vor transporta căldura afară. „Efectul coșului de fum” va reduce cantitatea de căldură pe care clădirile o absorb vara, iar iarna pereții ventilati retin căldura, rezultând economii în ceea ce privește încălzirea.

SISTEMUL DE FAȚATE VENTILATE, O ALEGERE DURABILĂ 1d3c19 alternatif 18 cyen

În ultimii ani, fațadele ventilate câștigă tot mai multa popularitate ca urmare a nevoii  de a crea clădiri eficiente din punct de vedere al rezistenței, flexibilitatii și al stilului contemporan.

 

Distribuie articol

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută in site


Categorii articole