DE CE AI NEVOIE DE UN BLENDER PROFESIONAL OMNIBLEND JTC?

DE CE AI NEVOIE DE UN BLENDER PROFESIONAL OMNIBLEND JTC?

Publicat de

în

Orice bucatarie moderna trebuie sa fie echipata cu un blender ! Nu o spunem noi, ci bucatarii!

Aceste dispozitive sunt la îndemâna oricui si sunt excelente pentru shake, smoothie sau alte tipuri de băuturi si nu numai. Cel mai bun blender pentru propria bucătărie depinde de cerințele dvs. individuale, dar puterea și durabilitatea sunt printre prioritățile de top.

Oamenii cauta un blender rapid, de mare putere, care poate zdrobi gheața, fructele înghețate și chiar nucile sau semințele. Pentru a atinge acest obiectiv, trebuie să ne asigurăm că materialele sunt de înaltă calitate și că motorul nu se va arde. Această combinație este dificil de realizat, dar JTC Electronics a reușit sa construiesca un blender capabil sa indeplineasca toate cerintele mentionate mai sus cu un singur aparat: OmniBlend.

JTC Electronics este o companie ce isi are sediul în Statele Unite. Este un brand de vârf, ce operează la nivel global. JTC a adus pe piata din Romania un blender suficient de puternic pentru a face fata mai multor sarcini in bucatarie:

 

Supă fierbinte în doar câteva minute:

Datorită motorului puternic și mișcării rapide a lamelor se degajă căldură care încălzește amestecul de legume proaspete în mai puțin de 4 minute, transformându-le într-o supă fierbinte. Sosuri sănătoase, sos și budincă perfectă, toate cu o încălzire minimă pentru a păstra cât mai mulți nutrienți.

Inghetata:

Lamele Omniblend sunt suficient de puternice pentru a tăia și zdrobi fructele congelate. Veți obține o masă înghețată netedă care poate fi servită ca desert congelat proaspăt și sănătos.

Mâncare pentru copii:

Cu Omniblend , prepararea mâncării de casă este mai ușoară decât a fost vreodată, păstrând toți nutrienții importanți. Mâncarea pentru bebeluși pe care o achiziționați în magazin conține mai puține fibre și este preparată într-un mod care reduce nutrienții, chiar dacă au fost folosite ingrediente proaspete. Oferă-i bebelușului tău cea mai bună mâncare pregătită cu acest blender.

Robot de bucătărie și tocător:

Viteza reglabilă a blenderului vă permite să tăiați morcovi, măsline, ceapă, ouă și brânză în bucăți mici.

Gheata zdrobita:

Transformă cuburile de gheață în câteva secunde într-un vas plin cu gheață zdrobită.

Aluatul de frământat:

Faceți aluat pentru pâine proaspătă în OmniBlend și spuneți nu adăugării de sare, zahăr și conservanți.

Datorita functiei de lucru pentru ud si uscat, blenderul profesional de la Omniblend este un echipament destul de varsatil, ce poate fi fi folosit si intr-un bar la prepararea bauturilor, cat si in bucatarie pentru prepararea diferitelor piureuri si supe crema. Viteza de rotatie de 38.000 rpm permite chiar si macinarea boabelor de cafea sau a ghetii.

DE CE AI NEVOIE DE UN BLENDER PROFESIONAL OMNIBLEND JTC?

Calitate garantata, eficienta de exceptie, echipamente bar premium – lancom.ro! Alege si tu sa iti dotezi barul sau bucataria cu un blender profesional din colectia noastra de echipamente HoReca. Pentru mixarea perfecta a bauturilor si fructelor, alege cu incredere un blender profesional Omniblend I JTC!

Distribuie articol

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută in site


Categorii articole