Ce i se potriveste unei siluete in forma de dreptunghi? Afla tot cu un cod reducere about you! cod reducere about you silueta dreptunghi

Ce i se potriveste unei siluete in forma de dreptunghi? Afla tot cu un cod reducere about you!

Publicat de

în

Din moment ce fiecare dintre corpurile noastre este unic, acceptându-ne formele și evidențiind avantajele pe care le avem coincide cu găsirea hainelor care ni se potrivesc siluetelor. De aceea, vă ajută să cunoașteți forma generală a corpului și stilurile care vă vor ajuta să arătați cât mai bine.

Deci, pentru toate femeile cu o silueta dreptunghiulară, luați în considerare aceste sfaturi și alegeți ținutele potrivite din gama propusă cu un cod promoțional about you.

Ce este o siluetă dreptunghiulară?

Pentru a-ti face o idee despre ce inseamna aceasta forma a corpului, iti oferim cateva caracteristici dupa ca sa te ghidezi:

  • Măsurătorile umerilor, bustului și șoldurilor sunt destul de uniforme.
  • Talia este mai mult dreaptă decât curbată.

3 sfaturi pentru a-ți alege mai ușor hainele pentru silueta de dreptunghi

  1. Echilibreaz-o

Forma corpului se bazează aproape în totalitate pe structura osoasă – nu pe greutatea ta. Folosește-te de ținuta pentru a-ți echilibra umerii, bustul, talia și șoldurile.

  1. „Păcălește” ochiul

Folosește linii pentru a focaliza ochiul unde dorești să se oprească pentru ca hainele sunt un real ajutor in crearea curbelor atat de necesare unei siluete dreptunghiulare, prelungind sau subliniind părțile preferate ale corpului.

  1. Ia in considerare culoarea

Privirea este mereu atrasa de nuantele mai deschise, luminoase, mai degraba decat de cele inchise. Reține acest lucru atunci când alegi ținutele.

Cele mai potrivite bluze

Unul dintre cele mai mari avantaje atunci când ai o silueta dreptunghiulară este acela de a avea de unde să alegi. Dacă dorești să creezi aspectul curbelor, vei opta pentru bluze care să-ți accentueze jumătatea superioară a corpului și să dea formă taliei. Poți realiza aceste lucruri cu bluze cu decolteu adânc, în V sau în formă de inimă.

Cheia creării unui aspect proporțional este să te asiguri că blugii completează linia bluzei. Dacă alegi ceva mai voluminos în partea de sus, echilibrează-l cu ceva mai strâmt jos și invers.

Mai ales în culori mai închise, blugii cu talie înaltă (sau cu talie mijlocie pentru persoanele cu un trunchi mai scurt) vor face că picioarele tale să pară mai lungi.

Apoi, blugi evazați îți vor face șoldurile, coapsele și spatele să pară mai pline. O croială dreaptă este și ea numai bună, fiind o alternativă la blugii skinny, care nu fac decât să exagereze o silueta dreptunghiulară. Aceleași principii se aplică și pentru pantalonii de zi cu zi, fie ei eleganți sau de altă natură.

Ținută de zi cu zi

Pentru a adăuga formele și curbele atât de necesare, o cămașă cu mâneci bufante te poate ajuta cu siguranță. Poți alege una cu un decolteu în V pentru a sublinia volumul de sus. Pentru a echilibra aspectul, adaugă o pereche de blugi drepți mai închiși la culoare și o centură pentru a crea vizual aspectul unei țalii. Poți definitivă look-ul cu niște botine cu toc pentru a-ți alungi picioarele.

Pentru persoanele mai romantice și care vor să adopte un stil mai feminin, rochia ideală respectă principiul decolteului și mânecilor supradimensionate, iar pentru partea de jos, un material diafan care să se unduiască de-a lungul picioarelor fine. Magazinul online preferat vă vine în ajutor cu un cod reducere about you, totul pentru a vă simți bine în pielea voastră!

Distribuie articol

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută in site


Categorii articole