7 activitati cu ajutorul carora vei face mai multa miscare toamna aceasta

7 activitati cu ajutorul carora vei face mai multa miscare toamna aceasta

Publicat de

în

,

7 activitati cu ajutorul carora vei face mai multa miscare toamna aceastaoamna este unul dintre cele mai frumoase anotimpuri iar unii ar spune ca, in ciuda vremii mai reci, este chiar cel mai frumos anotimp!

\In lunile de toamna te poti bucura de zile insorite si peisaje minunate si, de aceea, vei vrea sa petreci cat mai mult timp afara.

Iata 7 activitati distractive care te pot ajuta sa faci mai multa miscare in aceasta toamna:

  1. Plimbari prin padure

Toamna ne ofera minunata optiune de a admira culorile frunzelor in timp ce facem miscare. Ce loc mai bun pentru o asemenea activitate decat o padure? Conectarea cu natura este un alt aspect important al unei plimbari in padure. Eliberarea de stres este un beneficiu important al oricarui workout, iar timpul petrecut in natura cu siguranta te va ajuta sa obtii o stare de calm.

  1. Mersul pe bicicleta in natura

Daca ceea ce iti doresti este un workout mai intens, incearca sa mergi pe bicicleta in natura. Pentru aceasta activitate vei avea nevoie de o bicicleta de munte. Terenul mai accidentat te va determina sa faci mai mult efort si sa consumi mai multe calorii. De asemenea, fiind o activitate care necesita concentrare, vei putea lua o pauza mentala de la grijile de zi cu zi.

  1. Fotbal sau alte sporturi

Fie ca faci echipa cu prietenii sau cu familia, toamna este anotimpul potrivit pentru diferite sporturi in aer liber, fie ca este vorba de fotbal, volei, badminton. Astfel, te vei putea bucura de aer liber fara sa te expui la caldura dogoritoare a verii.

  1. Culesul fructelor

Un obicei intens practicat in alte tari, culesul fructelor in livezi private a devenit, de cativa ani, o optiune si in tara noastra. Aceasta activitate te va ajuta sa iti lucrezi intregul corp, iar la finalul workout-ului te vei putea recupera consumând fructele culese.

  1. Jogging si exercitii de forta

Indiferent daca esti un alergator experimentat sau incepator, acest antrenament este adaptabil la toate nivelurile de fitness si este foarte usor de executat. Incepe cu 4-5 minute de jogging, urmate de genuflexiuni timp de 20 de secunde. Alterneaza cele doua exercitii de cate ori iti permite nivelul tau de fitness.

  1. Alatura-te unui grup de fitness

Apartenenta la un grup de fitness este o modalitate buna de a-ti gasi motivatia pentru a face miscare. Fie ca alegi un grup de alergatori, un curs de yoga sau Tai Chi, sau explorezi natura alaturi de alti entuziasti ai petrecerii timpului in aer liber, vei avea ocazia sa faci lucruri noi si sa intalnesti noi prieteni.

  1. Sculptarea felinarelor din dovleci

Să sculptezi dolveci nu este o activitate foarte intensă dar nici foarte usoara. Chiar daca este o activitate asociata mai degraba cu Halloween-ul, asta nu inseamna ca nu te poti bucura de ea pe tot parcursul toamnei. In plus, este o activitate distractiva pe care parintii si copiii o pot face impreuna.

Distribuie articol

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută in site


Categorii articole