Uromexil Forte

Cum să păstrezi sănătatea bărbatului pentru mulți ani de acum încolo

Publicat de

în

Experții în domeniul sănătății bărbaților afirmă că fiecare bărbat se poate confrunta cu inflamația prostatei într-o formă sau alta. Cele mai frecvente simptome sunt durerile înțepătoare în zona perineului, urinarea frecventă sau dificilă și disfuncția erectilă.

De ce este inflamată glanda prostatică?

Glanda prostatică este un organ disproporționat care face parte din sistemul reproducător masculin. Acesta este format din țesut glandular și muscular. Această inflamație a țesutului glandular perturbă producția de testosteron, care este hormonul masculin. Inflamația țesutului muscular face ca respectivul canal uretral să devină dereglementat.

Inflamația țesutului prostatic poate fi cauzată de diverși factori:

  • Infecții ale sistemului urogenital. Trebuie să înțelegem că acest lucru nu se referă doar la infecțiile cu transmitere sexuală. Câteodată, agenții patogeni trăiesc în organism timp de mulți ani înainte de a se manifesta (de exemplu, ureaplasma, mycoplasma). În momentul în care însă sistemul imunitar este slăbit, acestea încep să înflorească și să dea naștere la patologii.
  • Un stil de viață sedentar. Datorită lipsei de mișcare se produce o congestie la nivelul pelvian. Din cauza unei aprovizionări deficitare cu sânge, în țesuturile prostatei apar procese inflamatorii.
  • Obiceiurile proaste. Fumatul și alcoolul au un efect negativ asupra prostatei, determinând umflarea țesuturilor acesteia. De asemenea, acestea reduc sistemul imunitar, facilitând astfel pătrunderea bacteriilor în țesutul glandular.
  • O viață sexuală iregulară. După părerea experților, abstinența provoacă apariția congestiei, care declanșează apariția inflamației.
  • Răcirea excesivă. O scădere generală a imunității și o afectare a sistemului de circulație în glanda prostatică afectează în mod negativ sănătatea acesteia.
  • Excesul de greutate afectează procesul de generare a hormonului masculin testosteron, care, la rândul său, duce la apariția congestiei.

Simptomele care pot indica existența unor probleme de prostată

În stadiile inițiale, este posibil ca inflamația prostatei să nu se manifeste în niciun fel. Doar ocazional pot apărea simptome ocazionale separate, care dispar după o zi sau două. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că patologia a dispărut: în cel mai neașteptat moment, ele pot apărea din nou cu o forță de două ori mai mare. De regulă, inflamația prostatei are următoarele simptome:

  • frisoane, febră și o creștere a temperaturii;
  • dureri la nivelul perineului, anusului, scrotului și abdomenului inferior;
  • ejacularea dureroasă;
  • nevoia frecventă de a urina, durere în momentul urinării, incapacitatea de a goli complet vezica urinară;
  • o scădere a potenței până la pierderea completă a libidoului;
  • urină tulbure sau urină cu sânge.

Chiar dacă inflamația prostatei apare doar ocazional, această problemă nu poate fi ignorată. Faza acută poate evolua spre o fază cronică în care afectarea totală a potenței este inevitabilă. Sunt posibile și alte complicații considerabile:

  • infertilitatea;
  • o tumoare benignă;
  • cancerul de prostată.

Este posibil să se elimine inflamația prostatei?

Statisticile arată că aproximativ 30-40% dintre bărbații cu vârsta sub 50 de ani au probleme cu inflamația glandei prostatei. După vârsta de 65 de ani, aproximativ 75% dintre bărbați suferă de simptome de inflamație a prostatei. În ultimii ani, patologia a devenit „de tineret”: experții spun că nu este neobișnuit să se găsească inflamații ale prostatei la bărbații de 20-30 de ani.

În momentul în care apar primele semne de inflamație a prostatei, trebuie să consultați un specialist. În prezent, există numeroase remedii disponibile pentru a ajuta la combaterea acestei probleme. Cu toate că unele dintre ele tratează doar simptomele inflamației, există altele care abordează cauzele acesteia.

Uromexil forte în special ajută la menținerea sănătății prostatei și ameliorează simptomele neplăcute

Este vorba de un complex compus din extracte de plante care au o gamă largă de efecte:

  • extractul de fructe de Serenoa are un pronunțat efect antiinflamator și ajută la prevenirea inflamației țesuturilor vezicii urinare și a prostatei;
  • extractul de urzică ajută la menținerea funcției normale a prostatei, la eliminarea toxinelor și a radionuclizilor care provoacă inflamarea prostatei;
  • extractul de Tribulus (ancore târâtoare) este considerat un substitut natural al steroizilor artificiali și ajută la normalizarea producției de testosteron;
  • extractul de Maca peruviana stimulează vitalitatea și energia și are un efect pozitiv asupra erecției;
  • zincul ajută la îmbunătățirea calității spermei.

Uromexil forte în capsule poate fi administrat atât ca tratament preventiv, cât și ca tratament pentru inflamația prostatei. Produsul are un efect de acumulare: rezultatele sale durează mult timp după administrarea sa.

Fiți conștienți de sănătatea dumneavoastră. Astfel puteți rămâne în continuare energic și activ pentru mulți ani de acum încolo.

 

Distribuie articol

Caută in site


Categorii articole