Exofeet Oil

Onicomicoza? Acționați imediat!

Publicat de

în

Miros neplăcut al picioarelor, senzație de mâncărime între degetele de la picioare, piele înroșită și unghii îngălbenite – toate acestea sunt simptome cunoscute aproape tuturor.  Micoza unghiilor este necruțătoare și afectează unul din cinci locuitori ai planetei noastre. Se manifestă atât la copii, cât și la adulți. Este dificil de tratat, dar nu imposibil. Însă dacă o neglijați, complicațiile pot fi mult mai grave decât ați putea crede.

Citiți în continuare mai multe informații despre modul în care se dezvoltă onicomicoza, consecințele pe care le poate provoca și cum să o tratați.

Odată ce infecția fungică pătrunde în organism, este posibil ca aceasta să nu se manifeste imediat. Perioada de incubație este între 3 și 14 zile. Totul depinde de cât de puternic este sistemul imunitar al fiecărei persoane. Există 4 tipuri de infecții fungice a unghiei:

INIȚIALĂ

La această etapă, persoana prezintă o deficiență nutrițională și de hidratare a pielii. Adesea este percepută ca fiind o simplă uscăciune a pielii. Persoana în cauză nici măcar nu bănuiește că are ciuperca unghiei. Pielea este doar puțin descuamată, cu mici mâncărimi și înroșire. Unghiile își schimbă culoarea, iar pe suprafața unghiei apar dungi sau puncte albe.

MEDIE

Zona înroșită și descuamată se extinde și apar pete pronunțate pe piele. Mâncărimea se intensifică. Deseori apare îngroșarea stratului cornos. Unghiile devin groase, dense și încep să se deformeze.

NEGLIJATĂ

Onicomicoza afectează patul unghiular: acesta devine slab, începe să se deformeze și se despică. De asemenea, unghia s-ar putea desprinde treptat de cuticulă și apoi să se desprindă de deget. Pielea începe să se inflameze și să se crape, producându-se un proces inflamatoriu. Straturile superioare ale epidermei se pot desprinde în mai multe straturi mari.

CRONICĂ

Aceasta apare în cazul în care tratamentul este inadecvat sau nu se aplică deloc. Boala se poate retrage periodic, dar este posibil să reapară din nou atunci când sistemul imunitar este slăbit. Medicii continuă să reamintească faptul că, cu cât tratamentul începe mai devreme, cu atât recuperarea va fi mai ușoară, mai nedureroasă și mai ieftină. Acesta este adevărul în cazul onicomicozei. De fapt, ciuperca unghiilor nu este o problemă estetică, ci o afecțiune gravă, cu consecințe periculoase. Iar pentru a evita apariția acestor probleme, specialiștii cu experiență recomandă utilizarea remediului antifungic de ultima generație – Exofeet Oil.

 

Picăturile, pe bază de uleiuri naturale și acid salicilic, exercită un efect general antiinflamator, antiseptic, tonifiant, nutritiv și hidratant asupra pielii. Datorită compoziției speciale, acesta pătrunde adânc în țesuturi și rămâne mult timp în zona în care este localizată ciuperca. Spectru larg de acțiune Exofeet Oil:

  • ajută la eliminarea simptomelor evidente ale infecțiilor fungice ale pielii și unghiilor;
  • îmbunătățește starea țesuturilor afectate;
  • acționează în mod pozitiv asupra îndepărtării straturilor keratinizate ale epidermei;
  • reduce transpirația excesivă a picioarelor;
  • împiedică extinderea infecției în zonele sănătoase ale pielii.

Compoziția picăturilor Exofeet Oil a fost creată conform celor mai înalte standarde de calitate și siguranță. Ingredientele naturale din compoziția produsului asigură beneficii de lungă durată și protecție sigură:

  • acidul salicilic reduce sau ameliorează semnificativ inflamațiile de orice tip. Totodată, diminuează durerea, inhibă funcțiile secretorii ale glandelor sebacee și sudoripare, are un efect vasoconstrictor și ameliorează mâncărimea;
  • alantoina stimulează reînnoirea pielii, ajută la exfolierea celulelor keratinizate și neutralizează efectele nocive ale radicalilor liberi. Accelerează procesul de regenerare a țesuturilor și încetinește îmbătrânirea celulară, stimulează vindecarea pielii și restabilește proprietățile de barieră ale organismului;
  • uleiul de arbore de ceai acționează asupra structurii și funcției membranei, provocând distrugerea onicomicozei.

Picăturile răcoritoare pentru unghiile și pielea picioarelor, cu uleiuri aromate, ajută la restabilireai sănătății și frumuseții picioarelor dvs. 

Distribuie articol

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută in site


Categorii articole