8 sfaturi pentru alegerea potrivită a agenției de web design pentru comerț electronic

Publicat de

în

, ,

Fie că intenționați să începeți o afacere online sau dacă ați vândut produse doar prin magazinul dvs. fizic, veți dori la un moment dat să aveți un site web de comerț electronic în România. Deși puteți configura cu ușurință unul urmând tutorialele online YouTube, va fi mai bine decât munca unui expert în design web de comerț electronic?

Construirea unui site de comerț electronic este mai ușor de spus decât de făcut. Trebuie să fii priceput în codificare și să ai o minte creativă pentru a crea un site web de comerț electronic plăcut din punct de vedere estetic și funcțional pentru afacerea ta.

În loc să o faci singur, lasă un profesionist să creeze unul pentru tine, astfel încât să te poți concentra mai mult asupra altor părți ale afacerii tale. Iată câteva sfaturi care vă pot ajuta să alegeți agenția potrivită de design și dezvoltare web de comerț electronic pentru afacerea dvs. din Romania .

1. Evaluați site-ul lor

Chiar dacă nu ești un expert în design web de comerț electronic, îți vei face o idee despre cât de bună este o agenție de comerț electronic odată ce navighezi prin paginile web ale agenției de design și dezvoltare web de comerț electronic.

Puteți evalua site-ul web de comerț electronic al agenției de design și dezvoltare a site-ului web de comerț electronic aleasă de dvs. făcând clic pe caracteristicile acestuia. Pe lângă faptul că știi dacă respectă cele mai bune practici SEO, poți determina și calitatea conținutului pe care îl are site-ul lor de comerț electronic.

Evaluarea acestora vă va ajuta să cântăriți dacă se pot ocupa de proiectul dvs. Luați în considerare utilizarea diferitelor dispozitive mobile, cum ar fi android-uri, iPhone-uri, tablete și laptop-uri atunci când le evaluați site-urile web pentru a obține informații mai bune.

Folosind diverse dispozitive mobile, puteți determina dacă site-ul lor este accesibil și lizibil. Știind că pot face așa ceva, vă oferă liniște sufletească că, cel mai probabil, vor face același lucru odată ce veți comanda agenției de design și dezvoltare web de comerț electronic aleasă să vă înființeze site-ul de comerț electronic.

Poți fi sigur că clienții tăi vor putea să verifice și să navigheze prin platforma ta, indiferent de dispozitivele pe care le folosesc.

2. Uită-te la portofoliul lor

Pentru a alege agenția potrivită de dezvoltare a designului web pentru comerț electronic din Romania, uitați-vă la portofoliul lor și revizuiți munca lor anterioară. Acest lucru vă va oferi o idee despre cât de versatili sunt și care este specialitatea lor când vine vorba de design web de comerț electronic.

Dacă nu puteți găsi portofoliul unei agenții pe site-ul lor, solicitați să le vedeți proiectele anterioare. Ei fie îl vor trimite prin e-mail, fie vi-l vor arăta printr-un apel conferință.

Garantați că atunci când vă uitați la portofoliul lor, vă faceți timp pentru a evalua elementele, conținutul și structura.

3. Verificați orice premii

O altă modalitate de a determina experiența și expertiza unei agenții este de a verifica dacă au câștigat vreun premiu. Realizările lor vor servi drept dovadă a cât de calificați sunt în industria de design de site-uri de comerț electronic din Romania.

Asta înseamnă că au toate abilitățile necesare pentru a crea un site web de comerț electronic plăcut din punct de vedere estetic și funcțional.

Puteți verifica realizările lor mergând la compania terță care le-a acordat pentru a vă asigura că sunt autentice.

4. Citiți recenzii

Agenția potrivită de design și dezvoltare web pentru comerț electronic nu se teme să arate feedback-ul primit de la clienții anteriori.

Cu toate acestea, cele de pe site-ul lor de comerț electronic nu sunt suficiente pentru a obține recenzii imparțiale ale clienților, așa că luați în considerare să citiți mărturii pe alte platforme terțe precum Clutch, Facebook și Google My Business.

Dacă nu ați găsit recenzii ale clienților online, luați în considerare să cereți referințe ale clienților agenției de web design alese.

Atingerea clienților anteriori vă permite să puneți întrebări despre experiența lor atunci când lucrează cu agenția de proiectare și dezvoltare a site-urilor de comerț electronic menționată.

5. Stabiliți-vă bugetul

În timp ce încă citiți recenziile clienților, ar trebui să vă determinați intervalul de buget, deoarece aceasta va decide cum va decurge totul. Dacă aveți suficient buget la îndemână, vă puteți permite să lucrați cu cea mai bună agenție de design și dezvoltare web de comerț electronic, fără îndoială.

Iată lucrurile pe care trebuie să le faci pentru a-ți stabili bugetul.

  • Observați cât profit obțineți
  • Urmăriți-vă cheltuielile lunare
  • Comparați tarifele serviciilor de design și dezvoltare web de comerț electronic
  • Nevoi și dorințe separate
  • Planificați ce caracteristici, design de aspect și conținut ar trebui să aibă site-ul dvs. de comerț electronic

Parcurgerea acestora vă va ajuta să decideți cât sunteți dispus să cheltuiți pentru proiectul dvs. și să vă controlați restul finanțelor.

6. Ține cont de locația lor

Chiar dacă puteți discuta detaliile proiectului dvs. prin e-mail sau prin apel conferință, este mult mai bine să vă transmiteți îngrijorarea în persoană. Nu numai că poți explica lucrurile mai clar, dar îi poți ajuta și să finalizeze proiectul mai repede.

Agenția de design și dezvoltare a site-ului de comerț electronic pe care o alegeți ar trebui să fie aproape de locația dvs., astfel încât nu va trebui să călătoriți departe pentru a le contacta dacă nu vă răspund apelului.

7. Apelați-le

Un alt lucru pe care trebuie să-l faceți pentru a alege agenția potrivită de design și dezvoltare web de comerț electronic pentru afacerea dvs. este să le sunați. A lua legătura cu ei este cel mai bun mod de a afla cât de bun sau rău este serviciul lor pentru clienți.

În acest moment, ar trebui să efectuați un apel cu întrebări. Întrebându-i despre abordarea lor, cât timp durează crearea unui site web de comerț electronic și multe altele vă va ajuta să determinați dacă sunt cei potriviti pe care i-ați căutat pentru a crea un site web de comerț electronic pentru afacerea dvs.

Iată câteva dintre întrebările pe care poate doriți să le puneți:

  • Dacă este necesar, veți încorpora aplicații terță parte, extensii și alte funcții pe site-ul web?
  • Care sunt principalele etape pe care le parcurgeți când creați un site web?
  • Cine va lucra pe site-ul meu și care este nivelul lor de experiență?
  • Sunteți specializat în proiectare pentru un anumit sector sau afacere?

8. Aflați dacă oferă întreținere

Indiferent de site-ul de comerț electronic pe care îl veți avea, acesta necesită o actualizare și întreținere a programării acestuia.

De aceea, ar trebui să vă asigurați că lucrați cu o agenție de design și dezvoltare web de comerț electronic din Romania, care oferă întreținere, astfel încât clienții dvs. să poată naviga prin paginile dvs. web fără probleme.

Gândul final

Deși există multe lucruri de luat în considerare pentru a alege agenția potrivită de design și dezvoltare web pentru comerț electronic, munca ta grea va fi recompensată odată ce îl vei angaja pe cel care te poate ajuta să ai un site web de comerț electronic plăcut și funcțional din punct de vedere estetic.

Luați legătura cu Agentia Creativ 24 pentru a vă ajuta la configurarea și îmbunătățirea site-ului dvs. de comerț electronic astăzi. De asemenea, citiți mai multe despre dezvoltarea site-ului de comerț electronic de pe blogul nostru!

Distribuie articol

Caută in site


Categorii articole