Se zvoneste ca tableta Samsung Galaxy Tab S6 ar putea fi lansata in luna August. t

Se zvoneste ca tableta Samsung Galaxy Tab S6 ar putea fi lansata in luna August.

Publicat de

în

Samsung va lansa in luna August noile tablete de ultima generatie, Galaxy Tab S6, alaturi de smartphone-urile Galaxy Note 10.

Noua tableta a scapat acum din toata gloria, dezvaluind dispozitivul din toate unghiurile, in unele surse de presa oficiale.

Dupa cum denota numele, Samsung va trece intr-adevar numele „Galaxy Tab S5” pentru a nu face lucrurile mai confuze, deoarece exista deja o gama mijlocie Galaxy Tab S5e care exista deja pe piata.

Dar, in continuare, aceasta scurgere de informatii a lui Galaxy Tab S6 ne ofera o idee mult mai buna despre ce sa asteptam de la tableta viitoare.

Potrivit unui raport al Android Headlines, viitorul Galaxy Tab S6 arata un pic cam ca Galaxy Tab S5e pentru ca ambele au spatele metalic, spre deosebire de spatele de sticla gasit pe Galaxy Tab S4.

In afara de metalul din spate, exista cateva schimbari notabile in Galaxy Tab S6. Asa cum se vede in fotografii, comprimatul viitor va avea o configuratie cu doua camere.

D asemenea va avea patru boxe – doua in partea de sus, doua in partea de jos – vor fi reglate de AKG. Exista un port USB de tip C in partea de jos, dar din pacate nu exista nicio mufa pentru casti.

Alte specificatii mentionate in raport, sugereaza ca Galaxy Tab S6 va veni cu un ecran de 10,5 inch. Va exista un Qualcomm Snapdragon 855 SoC sub hota, impreuna cu 6 GB de memorie RAM si 128 GB de stocare incorporata, care vor fi extinse prin intermediul unei cartele microSD (pana la 256 GB).

In ceea ce priveste autentificarea sigura, nu este clar daca tableta va veni cu un senzor de amprenta digitala sau un scaner de iris sau poate ambele sau poate nici unul.

In cele din urma, Samsung va lansa Galaxy Tab S6 alaturi de un accesoriu de tastatura (vandut separat), la fel ca Tab S5e, si va veni in cel putin trei optiuni de culoare – albastru, gri si aur Rose.

Samsung Galaxy Tab S6 ar putea fi prezentat alaturi de smartphone-urile Galaxy Note 10, insa este neconfirmat deoarece planurile se pot schimba in ultimul moment.

In sfarsit, nu exista informatii cu privire la pret, dar avand in vedere ca acesta este un comprimat high-end, se poate astepta ca acesta sa fie scump, asadar, va tinem la curent cu lansarea noilor modele ale celor de la Samsung pe website-ul http://electronics-online.ro/.

Distribuie articol

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută in site


Categorii articole