teava rectangulara, teava rectangulara preturi, preturi teava rectangulara, tevi rectangulare

Afla ce proprietati inovatoare prezinta teava patrata!

Publicat de

în

Teava patrata este un material metalic ce a inceput sa capete din ce in ce mai multe popularite in utilizare atat in randul specialistilor in constructii, cat si persoanelor fizice, datorita calitatilor pe care le are. Acest material mai este cunoscut in lumea constructiilor si sub numele de „profil patrat”. Teava patrata este confectionata din otel si astfel beneficiaza de o serie de calitati fizice pe care materia sa prima le are. De asemenea, acest material are si un raport intre calitate si pret foarte bun.
teava patrata

Cinci caracteristici importante pe care le are teava patrata

Rezistenta ridicata – dupa cum spuneam mai sus, teava patrata este un material foarte rezistent pe toata lungimea sa datorita materiei prime din care este realizata. Mai mult decat atat, aceasta are o rezistenta foarte buna si la torsiune si rasucire.
Durata de viata ridicata – tot datorita materiei prime, dar si daca i se aplica masuri corespunzatoare impotriva agentilor corozivi, acest material poate rezista fara probleme pana la 25 de ani.
Greutate redusa – avand in vedere ca este gol, acest material are o greutate redusa ceea ce se traduce in transport si manipulare efectuate relativ usor.
Sudare si taiere permise – teava patrata poate fi sudata si taiata la dimensiunile necesare fara probleme, astfel ca aceasta se muleaza foarte bine pe particularitatile oricarui proiect.
Material reutilizabil – acest material poate fi reutilizat fara probleme. Chiar daca datele unui proiect s-au modificat, poate fi reutilizata si nu trebuie achizitionata alta.

Teava patrata se utilizeaza intr-o varietate mare de proiecte

Dupa cum spuneam in primul paragraf, teava patrata isi gaseste utilizare atat in domeniul constructiilor industriale si civile, cat si in cel gospodaresc. Astfel, specialistii in constructii utilizeaza acest material pentru realizarea diverselor confectii metalice precum schele, structuri pentru hale de depozitare sau productie, in general in cadrul proiectelor in care au nevoie sa utilizez un material metalice rezistent si eficient. Mai mult decat atat, in domeniul gospodaresc, persoanele fizice folosesc teava patrata pentru realizarea ramelor pentru portile de acces, stalpilor pentru garduri, suporturi pentru rafturi de depozitare si asa mai departe.

Este un material metalic foarte eficient

Astfel, este clar ca acest material este unul foarte versatil si fiabil ce isi gaseste utilitatea intr-o varietate mare de aplicatii.

Permisivitate inalta atunci cand este vorba despre metoda de implementare. Produsul poate fi taiat dupa bunul plac sau sudat in orice pozitie se doreste. In mod clar, acest lucru faciliteaza munca celor ce participa la proiect.

Distribuie articol

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută in site


Categorii articole