4 ponturi pentru a alege cea mai buna masa de biliard

4 ponturi pentru a alege cea mai buna masa de biliard

Publicat de

în

Cumpararea unei mese de biliard poate fi o sarcina dificila pentru oricine, insa daca iti faci un plan de la bun inceput, lucrurile se pot desfasura mult mai lin.

Poate fi complicat sa alegi din varietatea de modele de mese de biliard disponibile pe piata, dar poti trece acest lucru si in avantajul tau. Beneficiind de mai multe produse din care sa alegi, ai toate sansele sa il gasesti pe cel mai bun pentru tine.

Ce trebuie sa faci, asadar, pentru alegerea celei mai bune mese biliard? Afla citind ponturile de mai jos.

1. Alege o masa de biliard cu placa de ardezie

Desi poate fi mai costisitoare decat alte modele, o astfel de masa iti garanteaza faptul ca o vei putea folosi in cele mai bune conditii un timp mai indelungat. In plus, calitatea jocului va fi clar mult mai buna, avand in vedere ca suprafata mesei va fi tot timpul perfect dreapta.

Asadar, daca nu cumva cumperi o masa de biliard pentru copii, ar trebui sa investesti intr-o masa de calitate. Evident, daca bugetul iti permite.

2. Alege masa cea mai mare

Pe care ti-o permite atat bugetul cat si spatiul. Chiar daca acum consideri ca te vei multumi si cu una de mici dimensiuni, odata ce vei capata experienta si vei prinde gustul jocului, vei simti nevoia de mai multa dificultate. Iar o masa mica nu va putea sa iti asigure asta.

Deci, daca vrei sa faci o investitie pe termen lung, de care sa te bucuri atat tu cat si prietenii si familia ta, opteaza pentru o masa de dimensiuni cat mai mari. Cand faci alegerea insa, nu uita ca trebuie sa lasi suficient spatiu si in jurul acesteia, pentru ca jucatorii sa se miste in voie.

3. Alege design-ul potrivit

Desi probabil nu o privesti asa, o masa de biliard poate fi considerata si piesa de mobilier atunci cand se afla in casa. Asadar, atunci cand faci o alegere ai grija ca aceasta sa se incadreze in designul camerei in care o vei amplasa. In acest fel nu o vei simti ca pe un intrus, ci se va pierde in decor (atat cat se poate, bineinteles).

4. Alege cele mai bune accesorii

Daca ai facut un efort pentru a cumpara cea mai buna masa de biliard, la fel va trebui sa faci si cand achizitionezi accesoriile. In caz contrar, oricat de buna ar fi masa, calitatea jocului va fi afectata de tacurile sau creta de proasta calitate. In afara de acestea insa, va trebui sa te aprovizionezi si cu unul sau doua triunghiuri pentru bile, o husa pentru masa si o perie moale, de curatat suprafata textila a mesei. La fel de util ar fi si un suport pentru tacuri.

In final, iata ca alegerea unei mese bune de biliard nu este asa dificila precum credeai, atat timp cat ai la dispozitie bugetul si spatiul necesar.

Distribuie articol

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută in site


Categorii articole